23 май, 2008

Lunch break

Преди малко четох една статия как някои жени в Ню Йорк и в Париж оползотворяват обедната си почивка с ходене на спорт или на разкрасителни процедури. Изрично се отбелязва, че става дума за стандартна едночасова почивка, а не някакви разтегливи обедни ексцесии от по няколко часа. ;)
Любопитно ми е как и дали изобщо, може да се адаптира подобен модел и у нас? Аз ходя на спорт само след работа и то невинаги успявам да се вместя в графика, разкрасителните процедури също съм ги оставила за уикендите основно.
В общи линии, обедните ми почивки, когато не са посветени на обядване, минават или във вяла обиколка по магазините или в тичане за уреждане на някоя административна задача (плащане на сметки, обущарски услуги и пр.). По-екстравагантните и доста редки случаи са: посещение на изложба, седене в някоя от близките градинки и....в момента не се сещам за друго :(
Вие как си употребявате обедната почивка и мислите ли, че разкрасително-спортните дейности имат почва в обедната почивка?
:)

1 коментар:

Анонимен каза...

Hola Vani,
I was just looking for blogs in Bulgaria, when I found by chance yours. it is a quite interesting one and very beautiful.
Best wishes from Brazil:
Geraldo